Ett bänkbord är en perfekt lösning för parkbänk + parkbord för korvkiosken!

Ett bänkbord är en perfekt lösning för parkbänk + parkbord för korvkiosken!

Ett bänkbord är en utmärkt lösning som kombinerar parkbänkens avslappnade känsla med bordets funktionella fördelar. För korvkiosker, på rastplatser och liknande verksamheter som säljer snabbmat och drycker kan bänkbordet vara den perfekta lösningen. Detta för att det ger kunderna en bekväm plats att sitta och njuta av sin mat och dryck. Denna kompletta sittgrupp är smidigt och enkelt. Det är därför inte konstigt att det är populärt och syns lite varstans. Ett bänkbord är en perfekt lösning istället för separat parkbänk + parkbord för korvkiosken.

Därför är ett bänkbord är en perfekt lösning istället för parkbänk + parkbord för korvkiosken

Några av anledningarna till varför din verksamhet, bostadsrättsförening eller hundrastgård bör ha ett bänkbord är bland annat:

 • Stor och stabil yta. Ett bänkbord ger flera fördelar jämfört med en vanlig parkbänk eller parkbord. För det första, bänkbordet ger en mer funktionell lösning. Istället för att kunderna måste balansera sin mat och dryck på knät eller på en liten parkbordsyta, ger bordet en stor och stabil yta där kunderna kan njuta av sin måltid. Dessutom har bordet oftast ryggstöd och armstöd, vilket ger en bekvämare sittställning och en mer avslappnad atmosfär.
 • Kan sitta flera personer. Bänkbordet ger även möjlighet att sitta tillsammans. En vanlig parkbänk kan vara tillräcklig för en eller två personer. Med bordet kan flera personer sitta tillsammans och njuta av sin mat och dryck. Detta gör det till en idealisk lösning för familjer och grupper av vänner som vill sitta tillsammans.

Att tänka på när du ska köpa ett sådant här bord

När det gäller att välja rätt bänkbord för verksamheten, är det viktigt att tänka på faktorer som storlek, material och stil. Bänkborden finns i olika storlekar och former, så det är viktigt att välja en som passar till det specifika behovet och den tillgängliga platsen.

När det gäller material, kan borden vara tillverkade av trä, metall eller plast, och valet beror på verksamhetens krav och preferenser. När det gäller stil finns det många olika alternativ att välja mellan, från klassisk till modern design. Det gör det enkelt att hitta en lösning som passar till verksamhetens krav och behov. En sådan här produkt är därför en perfekt lösning istället för parkbänk + parkbord till korvkiosken!

Därför är uteprodukter & utomhusprodukter för offentlig utemiljö viktiga

Därför är uteprodukter & utomhusprodukter för offentlig utemiljö viktiga

Uteprodukter & utomhusprodukter för offentlig utemiljö är viktiga för att skapa en säker och trivsam utomhusmiljö för allmänheten att njuta av. Det finns många olika typer av utomhusprodukter som kan användas för att skapa en trevlig och funktionell offentlig utomhusmiljö. Nedan kan du få tips på dessa produkter som exempelvis din bostadsrättsförening kan köpa in.

Tips på olika uteprodukter & utomhusprodukter för offentlig utemiljö

Det finns som sagt flera olika produkter inom kategorin, bland andra dessa:

 • Parkbänkar. Parkbänkar är en viktig del inom uteprodukter & utomhusprodukter för offentlig utemiljö. Detta eftersom de ger människor en plats att sitta ner och koppla av eller socialisera med andra. Bänkar finns i olika material, som trä, metall och sten, och kan vara enkla eller mer dekorativa. Parkbänkar kan också vara anpassade för personer med olika funktionshinder genom att ha ryggstöd, armstöd eller extra utrymme för rullstolar.
 • Papperskorgar. Papperskorgar är också en viktig del eftersom de hjälper till att hålla området rent och snyggt. Papperskorgar finns i olika storlekar och stilar, och kan placeras på strategiska platser för att göra det lätt för människor att slänga skräp. Vissa sopkorgar är även utrustade med askkoppar för att minska nedskräpningen av fimpar.
 • Cykelställ. Cykelställ bör finnas i en offentlig utomhusmiljö, särskilt i stadsmiljöer där många människor använder cyklar som sitt främsta transportmedel. Cykelställ finns i olika storlekar och stilar. De kan placeras på strategiska platser för att göra det enkelt för människor att parkera sina cyklar. Vissa cykelställ är också utrustade med lås för att öka säkerheten för cyklar och därmed minska risken för cykelstölder.
 • Lekplatser. Lekplatser är också ofta något som förekommer i en utomhusmiljö och för många ett viktigt inslag, särskilt för familjer med små barn. Lekplatser kan inkludera gungor, rutschkanor, klätterställningar och andra lekredskap som stimulerar barnens fantasi och fysiska utveckling.

Utöver dessa grundläggande utomhusprodukter kan det också finnas andra produkter som är specifika för olika platser och användningsområden. Till exempel kan parker ha grillplatser och picknickbord för att underlätta sociala aktiviteter. Strandpromenader kan exempelvis ha strandstolar och solstolar för att ge människor en bekväm plats att njuta av utsikten.

Du bör veta vissa saker innan du börjar låna pengar

Du bör veta vissa saker innan du börjar låna pengar

Att låna pengar från en bank kan ibland vara ett nödvändigt led i din strävan att uppnå dina ekonomiska mål. Till exempel kan du behöva ta ett lån för att kunna köpa en bostad, starta ett företag eller finansiera din utbildning. Men det är samtidigt viktigt att du förstår de olika aspekter av lånandet för att lånet ska ske på ett ansvarsfullt sätt. Till exempel behöver du vara medveten om att det finns risker såväl som fördelar med att ta ett lån. Läs vidare så berättar vi mer!

Det finns flera olika sätt att låna pengar

Till att börja med finns det flera olika sätt på vilka du kan låna pengar. Alla de olika lånen har sina unika och specifika regler och villkor. Några av de vanligaste typerna av lån är:

 • Privatlån. Dessa lån saknar vanligtvis säkerhet och används ofta för att möjliggöra mindre inköp.
 • Fordonslån. Denna typ av lån används, precis som du sannolikt redan har räknat ut, till att finansiera fordon såsom bilar eller motorcyklar.
 • Bolån. Ett bolån används för att finansiera köpet av en bostad. Detta är förmodligen det allra största lånet som du någonsin kommer att ta i egenskap av privatperson.
 • Företagslån. Ett företagslån kan inte sällan vara än större än ett bolån sett till beloppet. Å andra sidan tecknar du inte ett sådant lån som privatperson utan istället i egenskap av företagare.

Tänk på riskerna med att ta ett lån

Innan du börjar låna pengar är det viktigt att du är införstådd med riskerna och fördelarna med att göra detta. Några exempel på riskerna med att ta ett lån är:

 • Den höga räntan. Beroende på vilken typ av lån du har valt att teckna och hur hög din kreditvärdighet är kan räntan ibland vara ganska hög. Om så är fallet kan det var dyrt för dig att ta ett lån.
 • Kraven på säkerhet. När det kommer till vissa typer av lån kan du behöva ställa en säkerhet för lånet.
 • De potentiella påföljderna. Om du inte skulle kunna betala tillbaka lånet i tid kan du behöva betala en förseningsavgift eller drabbas av andra negativa påföljder.

Era tilltänkta truckförare bör ta ett truckkort i Malmö

Era tilltänkta truckförare bör ta ett truckkort i Malmö

Gaffeltruckar är maskiner som är viktiga redskap för många företag runt om Sverige. Så är bland annat fallet med de företag som arbetar inom tillverkningsindustrin eller bedriver lagerverksamhet. Truckar är nämligen mångsidiga maskiner som kan bidra till att strömlinjeforma hanteringen av tunga laster samt göra det enklare att hantera utrymmet på ett lager eller i en fabrik. Men för att truckarna ska användas på rätt sätt bör de tilltänkta truckförarna skaffa sig varsitt truckkort i Malmö.

Men vilka är då de viktiga fördelarna med att gå en sådan här utbildning? Läs vidare så får du svaret!

Truckförare med truckkort i Malmö är mer effektiva och produktiva

Det finns ett stort antal goda skäl för truckförare att skaffa sig ett truckkort i Malmö:

 • Ökad effektivitet. Ett av de främsta skälen för företag att skicka sina tilltänkta truckförare på en sådan här utbildning har med effektiviteten att göra. För utbildade truckförare kan nämligen signifikant öka effektiviteten i sitt arbete. Med hjälp av gaffeltruckar är det trots allt möjligt att snabbt och smidigt förflytta tunga föremål och laster. Därmed kan en truckförare som har fått denna viktiga utbildning fortare utföra sina arbetsuppgifter och därmed vara mer effektiv.
 • Ökad säkerhet. Ett annat viktigt skäl för en truckförare att skaffa ett truckkort i Malmö har med säkerheten på arbetsplatsen att göra. När truckarna används på ett säkert sätt ökar nämligen säkerheten på arbetsplatsen. Därmed får ni som företag en säkrare arbetsmiljö genom att skicka era truckförare på denna typ av utbildning. För i samband med denna lär de sig att framföra sina truckar på ett tryggare och mer säkert sätt.
 • Ökad produktivitet. En tredje viktig fördel med dessa utbildningar är att de kan bidra till att öka produktiviteten på arbetsplatsen. Detta är alltså en fördel som tillkommer ovanpå den redan ökade effektiviteten. Gaffeltruckar kan göra det både enklare att bedriva verksamheten och även göra det möjligt att göra detta på ett mer produktivt sätt. Detta då föremålen kan flyttas omkring enklare och fortare. Därigenom kan ert företag och era truckförare få mer gjort på mindre tid.

Planera attefallshus – utifrån användningsområde

Planera attefallshus – utifrån användningsområde

Planer på att bygga ett attefallshus? I så fall är det fördelaktigt att skissa och fundera på olika lösningar, för trots den nätta storleken på max 30 kvm finns många olika lösningar för att optimera ytorna. En bra utgångspunkt vid planeringen är användningsområdet – ska huset till exempel vara ett gästhus eller kontor så passar olika typer av lösningar olika bra.

Olika användningsområden

Ett attefallshus kan ha många olika användningsområden och det är smart att fundera kring detta redan under planeringen av huset, för att få rum med så många bra lösningar som möjligt.

 • Gästhus – Att bygga ett attefallshus för att gäster som kommer på besök ska kunna ha ett eget krypin är relativt vanligt. Plats för en eller flera sängar är givet men tänk även på olika typer av förvaringslösningar för kläder, väskor och annat som gästerna kan tänkas ha med sig. Kanske är det även trevligt om det finns ett litet pentry och en egen toalett?
 • Kontor – Allt fler jobbar hemifrån – vissa på heltid och andra ett par dagar i veckan. För att få arbetsro kan det vara skönt med ett riktigt kontor i stället för att behöva sitta i köket eller vardagsrummet. Om ett attefallshus ska uppföras för att fungera som kontor kan det vara trevligt med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Öppna ytor ger också en trevlig arbetsmiljö!
 • Förvaring / Förråd – Ett attefallshus som ska användas som förråd behöver kanske inte utformas på något speciellt sätt men för att få plats med så mycket som möjligt och samtidigt hålla ordning bland grejerna så kan det vara bra att planera även här. Hur ska sakerna till exempel förvaras – i hyllor eller skåp?

Attefallshus som permanentboende

Ett attefallshus kan även användas som permanentboende och då finns vissa regler att ta hänsyn till vid planeringen – det måste till exempel finnas kök och badrum med dusch eller bad samt att byggnaden måste vara tillgänglighetsanpassad. Utöver dom regler som finns så är det bra att planera extra noggrant om någon ska bo i huset på heltid, för att hitta så många bra lösningar som möjligt.

Eftersom en ”attefallare” bara får vara 30 kvm men däremot får ha 4 meter i takhöjd så kan det till exempel vara smart att bygga på höjden. Med ett loft ges bra plats för säng eller förvaring, samtidigt som golvytan sparas in.

Jobba med catering i Stockholm – det här eftersöks av arbetsgivarna

Vill du jobba med catering i Stockholm? Det är ett arbete som är:

 • Högt i tempo
 • Utvecklande
 • Socialt.

En snabb sökning på olika plattformar för jobbannonser visar dessutom att det finns ganska många anställningar att söka. Men vad är det egentligen som arbetsgivarna letar efter?

Exempel på annonser

Ett antal utvalda annonser visar att egenskaper som ofta eftersöks är god samarbetsförmåga och stresstålighet.

Annons 1

Annons 1 kommer från ett stort bolag inom rederiverksamhet. De välkomnar spontansökningar och söker någon som kan ge bra service, känner sig trygg i sin yrkeskompetens, är stresstålig och är har god samarbetsförmåga. De understryker också att det är viktigt att ha goda kunskaper i svenska och engelska som är säkerhetsspråk respektive koncernspråk. Finska och andra språkkunskaper ser de som meritande.

Annons 2

Annons 2 är från en stor restaurangkedja som söker en kallskänksansvarig till sin catering. Det de söker efter är någon som älskar mat, har tidigare erfarenhet från en stor cateringleverantör och som kan visa på goda ledaregenskaper och hög integritet.

Listan är ganska lång, och de söker även någon som uppfyller följande:

 • Kan samarbeta med andra och hålla bra tempo, är väldigt driven och kan ha flera bollar i luften
 • Motiveras av att nå mål
 • Erfarenhet från liknande roll
 • Mycket goda matlagningskunskaper
 • Pratar svenska & engelska obehindrat

Arbetsuppgifterna består bland annat av leda arbetspasset och lära upp samt coacha restaurangbiträden och kockar. Dessutom ska den sökande ansvara för kommunikation med andra avdelningar och säkerställa ” hygien, service, miljö och koncept”.

Annons 3

Annons 3 kommer från ett mindre företag som söker en kock för sin catering i Stockholm (södra delarna av staden). De skriver att de serverar lunch till ungefär 200 – 250 personer per dag och att de även levererar bufféer, plockmat och rätter till kunder som beställer catering i Stockholm till deras lokaler. Som krav ställer de att du ska ha vana av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Jobba med catering i Stockholm – sammanfattning

För den som vill jobba med catering i Stockholm tycks det vara nödvändigt att vara stresstålig, tycka om att arbeta i grupp och ha goda språkkunskaper. Arbetsgivarna ställer krav på god svenska och ofta god engelska, samtidigt som övriga språkkunskaper är meriterande för jobbet.

Svårt att välja rätt mobilabonnemang för pensionärer

Det finns många mobilabonnemang för pensionärer att välja bland på dagens marknad. Några exempel på sådana är helt vanliga abonnemang för mobiltelefoni med en låg månadskostnad, lite dyrare abonnemang med fri surf samt familjeabonnemang. Det stora utbudet kan dock göra det svårt att välja och därför delar vi här med oss några tips som kan vara till hjälp!

Mindre aktörer är ofta prisvärda val för äldre mobilanvändare

Det stora utbudet av mobiloperatörer på den svenska marknaden gör urvalet ganska oöverskådligt. Det finns allt från stora och välkända jättar som Telia och Tele2 till betydligt mindre och okända aktörer. De senare är ofta prisvärda och bra val för den lite äldre mobilanvändaren som vill undvika att betala för mycket för sin mobiltelefoni.

De mindre operatörerna är nämligen ofta så kallade MVNO (mobile virtual network operators). Dessa äger inte sitt eget mobilnät utan köper istället in sig på andra, större aktörers nät. Via detta säljer de sedan sina tjänster till sin kundbas. Detta gör att de kan tillhandahålla prisvärda och bra mobilabonnemang för pensionärer och andra mobilanvändare. De har helt enkelt en lägre overheadkostnad då de inte behöver bygga och underhålla den underliggande infrastrukturen.

Några exempel på sådana mobiloperatörer är:

 • Hallon
 • Fello
 • Vimla
 • Halebop
 • Comviq

Så väljer du rätt mobilabonnemang för pensionärer utifrån ditt behov

När du vill skaffa ett bra mobilabonnemang för pensionärer finns det flera faktorer som du bör ta i beaktande. Det kan vara en bra idé att börja med att se till din egen individuella situation och dina förutsättningar. Fundera över hur ditt behov ser ut och ställ dig sedan följande frågor:

 • Hur mycket surf behöver jag?
 • Vill jag få tillgång till subventionerade underhållningstjänster såsom streamingtjänster?
 • Vilka mobiloperatörer har bra täckning i mitt område?
 • Hur mycket pengar vill jag lägga varje månad på ett abonnemang för mobiltelefoni?
 • Vill jag köpa till en ny mobiltelefon i samma veva som jag tecknar abonnemanget?

Utifrån dina svar på dessa frågor bör du kunna få en någorlunda bra koll på ditt behov och dina preferenser. Sedan tecknar du helt enkelt det abonnemang som bäst motsvarar dessa!

Hitta rätt ord med Wordfeud fusk

Wordfeud är ett ordspel för flera spelare som liknar Scrabble och Words With Friends, men med sina egna unika vändningar och fördelar. När du tittar på en Wordfeud-spelplan vid första anblicken kan den se nästan exakt likadan ut som de andra ordbrädspel som du redan känner till. Wordfeud ger dig dock möjlighet att anpassa ditt alldeles egna brädspel! Du kan spela med dina vänner, eller du kan spela med helt främmande människor om du är sugen på en mer äventyrlig utmaning.

Översikt över Wordfeud-spelet

Allt du behöver göra är att registrera dig med din e-postadress och skapa ditt eget smeknamn. Du kan spela upp till 30 spel åt gången, vilket innebär att du kan ha flera spel på gång med både vänner och främlingar för att hålla ditt ordförråd på topp. Spelet har utvecklats av Haakon Bertheussen och kan spelas på iPhone, Android eller Windows Phone 7. Vad som är ännu häftigare är att du kan spela Wordfeud på något av följande språk: danska, holländska, engelska, franska, norska, spanska, svenska och nederländska. Den nederländska ordboken på Wordfeud skapades av TaalTik, som använde OpenTaal-ordboken för majoriteten av ordinnehållet, det finns mer om det framöver.

Wordfeud regler

Du kan välja mellan en standardbräda eller en slumpmässig bräda.
Varje spelare får 7 brickor till att börja med, och ska alltid fylla på sitt ställ efter varje spel tills de har 7 brickor igen. När brickorna är slut i spelet kommer spelarna att använda det som är kvar tills du eller motståndaren vinner.
Den spelare som inleder spelet gör det första draget.
De första brickorna som läggs ut på spelplanen måste täcka stjärnan i mitten av spelplanen.
Ord kan spelas horisontellt eller vertikalt, men kan inte spelas baklänges eller från botten och uppåt.
När det första ordet har lagts ut kan du bara spela ett ord som ansluter till det eller de befintliga orden på brädet.
Du har 72 timmar på dig att spela ett ord, annars förlorar du spelet.
Varje bricka har ett värde, både konsonanter och vokaler. Lägg ihop summan av bokstäverna för din totala poängsumma som du har tjänat under den omgången.
En tom bricka, även kallad wildcard, är värd 0 poäng, men kan användas som vilken bokstav som helst.
DL står för Double Letter value (dubbelt bokstavsvärde), TL för Triple Letter value (trippel bokstavsvärde), DW för Double Word count (dubbelt ordantal) och TW för Triple Word count (trippel ordantal). Om du täcker två TW-platser på spelplanen med ett ord, ska du först tredubbla ordets värde och sedan tredubbla det igen.
När du använder alla 7 brickor på en gång kallas det ”BINGO”. Lägg till 40 poäng.
Spelaren får passera sin tur om den inte kan bilda ett ord, tre pass i rad är en förlust. Alternativt kan spelaren välja att byta brickor i stället för att spela.
(Tips: med en ordsökare kan du hitta ord med de brickor du har och behöver aldrig hoppa över en tur).

Om det står still när du ska hitta ett ord att lägga i Wordfeud kan du använda dig av en ordkalkylator som hjälper till att visa en möjlig lösning. Ofta börjar ordet på specifika bokstäver eller ska sluta på något speciellt, samtidigt som man har ett antal bokstäver till förfogande. Precis som i Alfapet vill man få ut så många poäng som möjligt av ordet så även om man hittar ett ord kanske det inte är det mest maximalt poänggivande. Genom att använda sig av ett Wordfeud fusk som går igenom en stor ordlista kan man få fram fler möjligheter och möjliggöra högre poäng.

Wordfeud fusk för att vinna

Även om man har en bra vokabulär kan man behöva lite hjälp på traven ibland. Med Wordfeud fusk kan man få upp multipla alternativ då en sökning ofta ger många olika bra ord. Ibland behöver man också vara smart och inte alltid välja det svåraste ordet då det kan bli för uppenbart att man fuskar. Wordfeud fusk kan vara ett bra sätt att slå den där kompisen man aldrig lyckats slå. Se till att glänsa i din vinst, dra in fler poäng och samtidigt lär du dig nya ord, som du sedan kan använd i spel och i verklighet! Med ett fuskprogram kan man kamma hem fler poäng då programmet räknar ut vilken kombination av bokstäver ger bäst resultat. Man behöver inte anstränga sig lika mycket och kan lägga mer energi på annat, men det ger dock inte tillfredsställelsen som när man själv funderat ut rätta orden.

Tips för att vinna

Istället för att ta till en fuskordbok eller ett program kan man också ta till andra knep för att vinna i Wordfeud och utveckla sitt ordförråd:

 • Ibland behöver man läsa fler böcker för att öka sin vokabulär
 • Man kan starta en egen utmaning där man lär sig ett nytt ord varje dag
 • Försöka lära sig ord på bokstäver man vanligen inte använder i vardagen (x,z,c)
 • Lösa fler korsord ökar ordförrådet och är en bra form av hjärngympa
 • Spela vanlig Alfapet eller Scrabble i verkligheten
 • Använd din kunskap om motståndaren
 • Försök att göra det svårt för din motståndare, om du inte kan utnyttja ett läge, kan du i alla fall göra det svårare för din motpart!

Företagspresentation av Citypro

Citypro.se är en E-butik som säljer produkter inom offentlig utomhusmiljö. Produkter som därmed behöver ha högre kvalité än liknande produkter för privatpersoner. I utbudet finns bland annat gatupratare, skyltskåp, cykelställ och större parkgrillar. Främst säljer de produkter till bostadsrättsföreningar, företag och inom offentlig sektor. Söker ni uteprodukter så finner ni dessa på Citypro.se

Unikt för Citypro.se

På citypro.se nämns att företaget skiljer sig från andra leverantörer på följande punkter:

 • Utbud
  På Citypro.se kan ett mycket brett utbud av produkter för offentlig utemiljö hittas. En av deras styrkor är därmed det breda utbudet.
 • Produkter på lager
  Företaget har ett lager på över 1500 kvm. Med flera meter i takhöjd och lagerhyllor upp till taket kan alltså ett mycket stort antal produkter hållas hemma. För kunden innebär det primärt snabbare leveranser eftersom de inte behöver köpa hem produkterna från sina leverantörer vid beställning.
 • Egen produktion
  Ett stort antal produkter är tillverkade av dem själva, i Sverige. Det gör att de kan tillverka produkter som kunder efterfrågar och utveckla efter vad marknaden vill ha.
 • Pressade priser
  På hemsidan nämns att företaget siktar på att ha ”branschens lägsta priser”. Målet är att uppnå detta genom bland annat egen produktion, stort lager och stora inköpsmöjligheter.
 • Lång erfarenhet
  Citypro.se lanserade sin verksamhet 2009 och har sedan dess vuxit snabbt både i omsättning och i antalet anställda. Med lång erfarenhet av marknaden – och flera som varit anställda under längre tid finns kompetensen som kunderna efterfrågar.
 • Eftersträvar ”kundtjänst i världsklass”
  Kundtjänst är inte enbart personal som tar emot ordrar. Målet är istället att erbjuda ”kundtjänst i världsklass” och hjälpa kunderna att hitta rätt produkt, till rätt tillfälle, till rätt pris.
 • Tydlig fraktkostnad
  Med tydliga fraktkostnader (ca 100 kr) blir det enkelt för kunden att räkna ut vad en beställning kostar. Några andra avgifter tas inte ut.
 • Allt via citypro.se
  Via hemsidan, citypro.se, förmedlas all information om de produkter som säljs. Det är därmed lätt för kunderna att läsa på, jämföra och välja produkt. En tydlighet som primärt gynnar kunden då det blir lättare att ta beslut om vilka produkter som behövs.
 • 1000 egna produktfilmer
  Det går visserligen inte att gå till någon butik och känna på produkterna. Men istället har företaget skapat över 1 000 produktfilmer som bland annat går att se på citypro.se. Filmer som presenterar enskilda produkter eller hjälper kunderna att hantera dem. En digital hjälp på vägen.

Fördelar med socionombemanning

Då och då behöver man få in extra resurser i form av mer personal i sin verksamhet. Det kan till exempel handla om tillfälliga arbetstoppar, planerad eller oplanerad frånvaro. Men det kan även vara en utdragen eller mindre lyckad anställningsprocess. Då är det bra att socionombemanning finns för er. Det spela nämligen ingen roll av vilken anledning som ni behöver ytterligare personal eller vart ni i Sverige befinner er!

Det är viktigt att få rätt person på rätt plats. Genom bemanningsföretaget sker det en gedigen och noggrann rekryteringsprocess som syftar till att få de bästa konsulterna som har den rätta kompetensen. Detta gör att du som uppdragsgivare får kvalitetssäkrade och kvalificerade socionomer som utföra ett gott arbete på er arbetsplats. Det sker bland annat genom djupintervjuer, kontroll av examensbevis och referenstagning.

Så får din verksamhet nytta av socionombemanning

Det är viktigt att du, dina anställda och din verksamhet upplever en nytta av socionombemanning. Och det finns många fördelar med att anlita just konsulter till arbetsplatsen. Dessa är till exempel att du kan få:

 • Spetskompetens
  Genom bemanning med socionomkonsulter får du och din verksamhet den kompetens som ni för tillfället saknar eller behöver mer av. Konsulterna utvecklas även löpande och erhåller på så sätt en kontinuerlig vidareutbildning, vilket du i din verksamhet också har nytta av.
 • Snabb hjälp
  När behovet av socionombemanning finns behövs det oftast snabb hjälp. Man varken vill eller kan vänta på att genomföra en hel anställningsprocess som förhoppningsvis slutar med att man hittar och anställer en tillräckligt bra person. Genom bemanning kan du och din verksamhet få just detta på ett dessutom enkelt och okomplicerat sätt.
 • Motiverade konsulter
  Det är viktigt att konsulterna trivs och upplever att bemanningsföretaget är en bra arbetsgivare för att kunna ett så bra arbete som möjligt. Genom att vara en bra sådan är konsulterna mycket motiverade att göra ett riktigt arbete i just er verksamhet.
 • Stor flexibilitet
  Det är viktigt med en stor flexibilitet så att ni själva kan bestämma omfattningen och längden på uppdraget. Detta gör att ni får den bemanning som ni just vid det specifika tillfället är i behov av, varken kortare eller längre.