Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm

Har ni just öppnat ett kontor i Stockholm, eller planerar att göra det, men har inte anlitat någon som sköter städningen ännu. Då har du hamnat rätt.

Fördelarna med kontorsstädning

Om man har ett stort kontor är det i princip en nödvändighet att anlita någon som sköter kontorsstädningen. Att fördela den på de som arbetar kan bli mycket ineffektivt i längden och risken finns att kontorsstädningen blir illa skött. Detta kommer att påverka arbetsmiljön och de anställdas humör och blir ohållbart i längden. Då är det betydligt bättre att anlita någon som sköter kontorsstädningen.

Kontorsstädning i Stockholm– ingen dyr lösning

Med tanke på de nackdelar det medför att inte ha någon som sköter kontorsstädningen, är det förmodligen billigare i längden att anlita någon som gör det. Ni kan själva välja om ni tycker att det räcker att någon kommer och städer någon gång i veckan, eller om arbetsplatsen är så pass stor och med så pass många medarbetare att ni behöver någon som kommer och städar varje dag.

Vad behöver du inom kontorsstädning?

Det finns många olika firmor som sysslar med kontorsstädning i Stockholm. Det kan vara svårt att välja och veta vilken som passar ert kontor bäst. Här berättar vi lite med om de olika faktorer som kan vara bra att ha i åtanke när man väljer firma för kontorsstädning i Stockholm. Att tänka på dessa saker i förväg kommer även att förenkla er kontakt med städfirman.

  • Vilken typ av lokal ni har: Är det en kontorslokal/en butik/en industrilokal/en offentlig lokal/ett sjukhus eller en vårdcentral eller gäller städningen allmänna utrymmen i ett bostadshus.
  • Hur ofta behöver det städas: Vissa lokaler behöver bara städas någon gång i månaden medan andra behöver städas flera gånger i veckan eller flera gånger om dagen. Allt beroende på vilken typ av lokal det handlar om och vilken verksamhet som bedrivs där.
  • Hur stor ytan som ska städas är.
  • Vilka städmoment ni behöver hjälp med: behöver ni bara hjälp med städning av exempelvis golvytor, eller vill ni även ha hjälp med disk och dylikt.

Fundera på ovanstående frågor och kontakta en firma för kontorsstädning i Stockholm så hjälper de er vidare. Tänk på att det är viktigt för allas trevnad och för att verksamheten ska fungera att ni har anlitat en städfirma redan innan verksamheten sätter igång.